WELLNESS MASSEUR


Silvia van den Bosch - NGS gediplomeerd wellness masseur

GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR

Ik ben Silvia van den Bosch en NGS gediplomeerd Wellness masseur.

Toen de opleiding Wellness masseur op mijn pad kwam heb ik besloten; ‘het is tijd voor iets anders’. Vol enthousiasme ben ik deze opleiding gaan volgen. Na vele uren van dagelijkse studie, lessen, oefenen, theorie- en uiteindelijk praktijk examen ben ik sinds november 2014 gediplomeerd NGS (Nederlands Genootschap van Sportmassage) Wellness Masseur.

Verder heb ik de cursussen Indiase hoofdmassage en hot-/coldstone doorlopen.
En vanaf juni 2017 bied ik ook de Vlindermassage aan. Lees hierover gauw op de Vlindermassage pagina hoe bijzonder deze massage is.

Bel of mail me voor een afspraak of meer informatie.  Via de pagina: Afspraak maken bij Even Niets…

Tel: 06 – 38200477  /  massage@evenniets.nu

Ik werk alleen op afspraak; op de dinsdag-woensdag-donderdag van 10.00 tot 17.00 uur waarvoor u telefonisch of via mail een afspraak kunt maken. Wilt u liever op bovenstaande avonden dan graag contact via mail of telefonisch/watts app

Als ik een massage geef ben ik telefonisch niet bereikbaar. Spreek een voicemail bericht in en ik bel zo spoedig mogelijk terug.

EVEN NIETS WELLNESS MASSAGE PRAKTIJK WOERDEN-Indiase Hoofdmassage
MENU
Even Niets