WELLNESS MASSEUR SILVIA


Silvia van den Bosch - NGS gediplomeerd wellness masseur
Silvia van den Bosch-gediplomeerd wellness masseur - even niets wellness massage praktijk woerden

GEDIPLOMEERD WELLNESS MASSEUR

Ik ben Silvia van den Bosch en NGS gediplomeerd Wellness masseur.

Toen de opleiding Wellness masseur op mijn pad kwam heb ik besloten; ‘het is tijd voor iets anders’. Vol enthousiasme ben ik deze opleiding gaan volgen. Na vele uren van dagelijkse studie, lessen, oefenen, theorie- en uiteindelijk praktijk examen ben ik sinds november 2014 gediplomeerd NGS (Nederlands Genootschap van Sportmassage) Wellness Masseur.

Verder heb ik de cursussen Indiase hoofdmassage en hot-/coldstone doorlopen.
En vanaf juni 2017 bied ik ook de Vlindermassage aan. Lees hierover gauw op de Vlindermassage pagina hoe bijzonder deze massage is. Ook heb ik de module voetreflex bij stress gedaan en is nu ook te boeken.

Even Niets Wellness Massage Praktijk Woerden
MENU
Even Niets